Om Storm & Rod Yoga

Med Yoga som vejviser, finder du den vej der gør dig glad, taknemmelig & tilfreds.

'Jeg glæder mig til at guide dig på din vej'

Sabrina Haugaard,  yogaterapeut & fysioterapeut

Sabrina Christine Haugaard

Ejer af Storm & Rod Yoga

Mediyoga terapeut & instruktør, Fysioterapeut.


Min Historie 


Jeg arbejdede i mange år i en politisk styret virksomhed, hvor jeg over tid glemte at mærke mig selv, trods mit arbejde som fysioterapeut og yogalærer. Min leder støttede mig i at få hjælp og foreslog en yogauddannelse, som både tilgodeså borgerne og mig selv. På nettet fandt jeg mediyoga og vupti så tog jeg mediyoga instruktør og efterfølgende terapeut delen. Jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund.

I mediyoga uddannelserne lægges der vægt på, at læreren holder sin egen yoga praksis ved lige og det hjalp på stresssymptomerne, som begyndte at fylde mindre i min hverdag. Som fysioterapeut har jeg søgt efter et værktøj som er holistisk og hvor jeg stadig kan bruge min fysioterapeutiske viden. Det kan mediyoga – endelig er der nogen der har sat yoga i system, så jeg som sundhedspersonale kan bruge det som redskab overfor mine klienter. Jeg tror så meget på mediyogas effekt, at jeg har sagt min faste stilling op i august for at udbrede mediyoga til børn &unge og i det danske sundhedsvæsen.

Jeg nyder at høre deltagernes personlige oplevelser med mediyoga, hvordan forandringen kommer indefra og påvirker oplevelsen af deres relationer til andre mennesker, dyr og vores klode. Hvordan taknemmelighed, ansvar og kærlighed følges hånd i hånd med mediyoga. Når jeg laver de lange dybe åndedrag, så kommer jeg tilbage til nuet og mærker ro, nærvær og taknemmelighed. Det er ikke altid lige let, men det er den øvelse jeg søger tilbage til i pressede tider.

Min yndlingsmeditation er ´Aad guray nameh´som får kærligheden til at boble og smilet frem på læberne, selv på en grå regnvejrsdag.


Mediyoga instruktør

1 semester på 120 h 

Mediyoga terapeut

4 semester på 950 h

 Deltager evaluerer


"Sabrina er et af de mest behagelige mennesker at blive undervist af. Hun formår at formidle hvordan øvelserne skal udføres på en super forståelig måde. Hun gør det altid tydeligt, at det er os selv som ved hvor grænsen går for udholdenhed, men på en måde som alligevel får en til, at presse liidt mere på. Sabrina er ligeledes et utroligt varmt menneske som giver sig tid til os alle på holdet, både før under og efter timen.

Jeg har udelukkende kun positive ting, at sige om Sabrina som yogalærer og føler mig utrolig heldig over, at det netop var hos hende, at jeg blev introduceret for denne fantastiske yogaform. Man er meget tryg i Sabrinas nærvær."