1: 1 Vejledning Yoga/Fysioterapi

1: 1 Vejledning

Yoga/Fysioterapi

1:1 YOGATERAPI


Har du følelsen af at du kunne have det bedre ? Står du stille i dit liv og har ikke energien til at komme videre ? Eller har du for travlt og brug for mere ro? Du ved bare ikke helt hvordan du kan få den balance du søger...

Mediyoga hele mig giver dig plads og tid til at fortælle om de udfordringer der er i dit liv og det udviklingsfokus du har for fremtiden. Tænker du lige nu, at det ved du ikke, så er min erfaring at det dukker op gennem samtalen. Samtalen er starten på din forandring og den forvandling du ønsker dig. Samtalen vi munde ud i et yogaprogram du laver derhjemme indtil næste opfølgning. 

yogaprogrammet indeholder åndedrætsøvelse, yogaøvelser, afspænding og meditation. Vi finder ud af i fællesskab hvor ofte programmet laves. 

Når du laver din yogapraksis mindst 1 x ugentligt, kan det være med til at afhjælpe: • Forhøjet blodtryk, Ryg- og hofteproblemer, Søvnproblemer, Gener efter piskesmæld, Gener efter hjernerystelse, Koncentrations udfordringer, Fordøjelsesproblemer, Migræne, Særlig sensitivitet, Smerter, Selvværd/selvtillids udfordringer, Stress, Angst, Depression, Konflikter – ydre som indre.Priser

yogaterapi  : 1 1/2 time : 800 kr

Opfølgning  : 1 time       : 680 krDer vil være mulighed for at låne en måtte, pude, tæppe og der er gratis p-plads. 


Lokation

Fuglebækvej 4a, 2770 Dragør eller hjemme hos dig. (mod kørselstillæg) 


Du bestiller tid ved at skrive eller ringe til Yogaterapeut Sabrina Haugaard. Se under Kontakt os.

Ved afbud senere end 24 timer opkræves det fulde beløb.


  

1:1 FYSIOTERAPEUTISK VEJLEDNING


Er til dig, som ønsker en grundig træningsvejledning. Hvor er dine opmærksomhespunkter ? Hvad skal du tænke på når du træner? Vi er allesammen heldigvis forskellige. Derfor er det nødvendigt at differentiere under holdtræning. 1:1 vejledning er et godt udgangspunkt hvor du lærer din krop bedre at kende. Du får få effektive øvelser med hjem. Jeg tjekker delte mavemuskler og taler med dig om din bækkenbund; hvordan du på bedste vis kan genoptræne eller afspænde bækkenbunden. Vidste du godt at det er lige vigtigt? 

Kvindekroppen er fantastisk og det er min fornemste opgave at du også kan se at den er fabulous. Den rigtige træning vil ikke kun reducere smerter, spændinger, men vil også give dig en følelse af at du er Stærk, dynamisk & stabil i din krop. 

Efterfødselstræning er ikke kun LIGE efter fødslen. I mine øjne skal kvindekroppen trænes hele livet EFTER fødslen. Derfor er det meget vigtigt at du kender til bagrunden for, hvorfor du træner som du gør. 


PRIS

Deltager på hold i forvejen: 720 kr

Deltager ikke på hold: 800 kr. 


Er du ledig, pensionist eller studerende får du 10 % rabat. 


LOKATION

Fuglebækvej 4a, 2770
ONLINE ? 


Hvis du ønsker at gøre det online, så sig endelig til. Det fungerede rigtig godt under covid 19. Derfor fortsætter jeg med at tilbyde 1:1 vejledning yoga og/eller fysioterapi online. Det er samme pris som ovenstående.