Individuel vejledning fysioterapi og yoga

1: 1 Vejledning

Yoga/Fysioterapi

1:1 FYSIOTERAPEUTISK VEJLEDNING


Er til dig, som ønsker en grundig træningsvejledning.

Mange benytter sig af dette tilbud:


  • Under graviditet, for at vide, hvad der kan gøres under graviditeten ifht. træning, gener og forberedelse til fødslen og meget vigtigt til efter fødslen. 
  • Efter fødsel, hvis du gerne vil være sikker på, at du træner på en sund og effektiv måde. Her kan du få tjekket de emner, som ofte fylder hos nybagte mødre ifht. delte mavemuskler, bækkenbundtræning og generel genoptræning af kvindekroppen efter fødslen, som er meget vigtig. 
  • Lang tid efter fødsel, hvor du ikke har fået gjort noget ved genoptræningen. Her kan der være mange årsager til dette. Derfor ingen skam og skyld, bare sejt, at du har mod på at starte op nu.
  • Udfordringer i bevægeapparatet. Det kan være en skulder der driller eller en løbeskade. Skriv til mig, så finder vi ud af en god plan sammen, så du kan få færre smerter og blive mere bevægelig igen. 
  • Rebozo/fysioterapeutisk massage. Afspænding, hvis du ikke selv kan få spændingerne til at aftage med øvelser. Så kan rebozo eller fysioterapeutisk massage være en mulighed. 


Kroppen er fantastisk og det er min fornemste opgave at du også kan se at den er fabulous. Den rigtige behandling og.vejledning vil ikke kun reducere smerter, spændinger, men vil også give dig en følelse af at du er Stærk, dynamisk & stabil i din krop.

Efterfødselstræning er ikke kun LIGE efter fødslen. I mine øjne skal kvindekroppen trænes hele livet EFTER fødslen. Derfor er det meget vigtigt at du kender til bagrunden for, hvorfor du træner som du gør.


PRIS


Første konsultation : 960 kr.

(1 time til halvanden time)

Opfølgende timer: 810 kr


Er du ledig, pensionist eller studerende får du 10 % rabat.

Deltager du på et af mine hold i forvejen, får du 10 % rabat.


Jeg behandler uden for den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du ikke skal bruge en lægehenvisning.


Lokation

Som udgangspunkt foregår vejledningen hjemme hos dig selv i trygge rammer.

  


1:1 YOGATERAPI


Har du følelsen af at du kunne have det bedre ? Står du stille i dit liv og har ikke energien til at komme videre ? Eller har du for travlt og brug for mere ro? Du ved bare ikke helt hvordan du kan få den balance du søger...

Mediyoga hele mig giver dig plads og tid til at fortælle om de udfordringer der er i dit liv og det udviklingsfokus du har for fremtiden. Tænker du lige nu, at det ved du ikke, så er min erfaring at det dukker op gennem samtalen. Samtalen er starten på din forandring og den forvandling du ønsker dig. Samtalen vi munde ud i et yogaprogram du laver derhjemme indtil næste opfølgning.

yogaprogrammet indeholder åndedrætsøvelse, yogaøvelser, afspænding og meditation. Vi finder ud af i fællesskab hvor ofte programmet laves.

Når du laver din yogapraksis mindst 1 x ugentligt, kan det være med til at afhjælpe:• Forhøjet blodtryk, Ryg- og hofteproblemer, Søvnproblemer, Gener efter piskesmæld, Gener efter hjernerystelse, Koncentrations udfordringer, Fordøjelsesproblemer, Migræne, Særlig sensitivitet, Smerter, Selvværd/selvtillids udfordringer, Stress, Angst, Depression, Konflikter – ydre som indre.Priser

yogaterapi : 1 1/2 time : 960 kr

Opfølgning : 1 time : 810 kr


Er du ledig, pensionist eller studerende får du 10 % rabat.

Deltager du på et af mine hold i forvejen, får du 10 % rabat.
Der vil være mulighed for at låne en måtte, pude, tæppe og der er gratis p-plads.


Lokation

Som udgangspunkt foregår yogaterapi hjemme hos dig selv i trygge rammer. (Udenfor Ørestad og 2770 med kørselstillæg) En anden mulighed er på Fuglebækvej 4a, 2770 Dragør, hvor jeg booker den lækreste yogasal.


Du bestiller tid ved at skrive eller ringe til Yogaterapeut Sabrina Haugaard. Se under Kontakt os.

Ved afbud senere end 24 timer opkræves det fulde beløb.

ONLINE ? 


Hvis du ønsker at gøre det online, så sig endelig til. Det fungerede rigtig godt under covid 19. Derfor fortsætter jeg med at tilbyde 1:1 vejledning yoga og/eller fysioterapi online. Det er samme pris som ovenstående.