Bootcamp Mor og Barn 1 & 2

BOOTCAMP FOR MOR & BARN

TRÆNING TILPASSET DIN KVINDEKROP


Hvad du kan forvente 

Målrettet træning af hele kroppen med fokus på bækkenbunden og kernemuskulaturen


Dette er hold for kvinder, som har født/har udfordringer med underlivet og som ønsker at træne bækkenbunden og kernemuskulaturen. To vigtige funktioner i kroppen, som gør at du f.eks. kan holde på vandet, men også er stærk nok til at kunne bære din krop gennem en hel dag uden at få ondt.


Jeg er uddannet fysioterapeut og yogaterapeut og vil bruge effektive øvelser fra begge verdener. På denne måde vil du få en optimal træning, som har respekt for at kvindekroppen skal tage et skridt ad gangen efter fødslen.
Du bevæger dig trin for trin op ad træningsintensiteten.


Der vil være fokus på funktionalitet i kroppen. Så de bevægelser du alligevel gør i dagligdagen med børn, vejledes og styrkes du i.
Har du en svag bækkenbund eller delte mavemuskler (eller er i tvivl), så vil du få grundig information og vejledning i, hvordan du støtter dit bindevæv og mavemuskler i dagligdagen og under træning.


Det anbefales at du mellem træningsgangene følger nogle få øvelser á 10 min. varighed, for at få den optimale træningsprogression af bækkenbund, bindevæv og kernemuskulatur.

Dermed ikke sagt, at du ikke vil få sved på panden og mærke dine muskler dagen derpå, for det lover jeg dig. Der bliver naturligvis også trænet koordination og styrke, så du bygger formen op til at kunne lege fangeleg med dine børn.


HVILKET HOLD PASSER TIL DIG ?


Bootcamp for mor og barn 1 ved Naturcenter Amager 

Du har ikke fået trænet /har kontakt til din bækkenbund. Alle øvelser er low impact og uden hop. 

Første gang vi mødes er ren teori da det er vigtigt at du får viden omkring din efterfødselskrop, så det giver mening at vi træner, som vi gør. 


Bootcamp for mor og barn 2 ved Ørestad Streethal

Du har kontakt til din bækkenbund og har måske deltaget på hold 1 hos mig eller et andet sted. Vi arbejder videre med bækkenbund, kernemuskulatur og åndedræt under belastning og starter med små hop. 


Ligegyldigt hvilket hold du er på - TAGER JEG ALTID UDGANGSPUNKT I DIG OG DIT BEHOV. 

Hvis det er lang tid siden du har født og ikke har en lille baby med, er du også velkommen, hvis dit behov er at få trænet din efterfødselskrop. Den er der jo stadig 2,3,4 eller flere år efter fødslen. Så skriv endelig hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal på :)YDERLIGERE INFORMATION


Det er vigtigt at tage hensyn til dine individuelle behov og derfor har du mulighed for at booke en individuel opstartstid hos mig inden holdet starter. Jeg kan komme hjem til dig eller du kan komme hos mig. 


Det er ikke et krav og kan også bookes under forløbet.
For booking skriv til : Stormrodyoga@gmail.comET FÆLLESSKAB
Se dette hold som en udvidet aktiv & faglig mødregruppe, hvor der både er tid til effektiv træning, nærvær med baby, nødvendig og spændende teori om kvindekroppen efter fødsel.
Med respekt for den tid en mor har til rådighed i hverdagen, er der også tid til at slutte af med en kop te/kaffe, hvor i kan dele hinandens lifehacks.

Ring/skriv ved spørgsmål, jeg tager gerne en snak med dig.DET PRAKTISKE


LOKATION & DATOER


Hold 1 på Naturcenter Amager

Onsdage kl. 9-10

5/10, 12/10, 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11. 

Uge 42 er der ikke træning. Hold 2 ved Ørestad Streethal

Onsdage 12-13

5/10, 12/10, 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11.

Uge 42 er der ikke træning.


(Om onsdagen tilbyder jeg efterfødselsyoga i Ørestad Streethal for Ørestad IF fra 10.30-11.30, hvis du overvejer 2 timers træning:) 


PRIS
8 lektioner til 1000 kr. 


Individuel Vejledning inden holdopstart

Pris :680 kr (10% rabat oveni)

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme hold får 10 % rabat.TILMELDINGSkriv til stormrodyoga@gmail.com.
Når beløbet er overført til erhvervsmobilepay 687888, så er du tilmeldt holdet.
Tilmelding er bindende, men din plads på holdet kan gives til en anden person, hvis du er forhindret.