Efterfødselstræning / Postpartum

EFTERFØDSELSTRÆNING

VED ØRESTAD STREETHAL


Hvad du kan forvente 

Målrettet træning af hele kroppen med fokus på bækkenbunden og kernemuskulaturen


Dette er hold for kvinder, som har født/har udfordringer med underlivet og som ønsker at træne bækkenbunden og kernemuskulaturen. To vigtige funktioner i kroppen, som gør at du f.eks. kan holde på vandet, men også er stærk nok til at kunne bære din krop gennem en hel dag uden at få ondt.


Jeg er uddannet fysioterapeut og yogaterapeut og vil bruge effektive øvelser fra begge verdener. På denne måde vil du få en optimal træning, som har respekt for at kvindekroppen skal tage et skridt ad gangen efter fødslen.
Du bevæger dig trin for trin op ad træningsintensiteten. Jeg er pt. under uddannelse til gyn.obs.fys, som er en fysioterapeut der specialiserer sig i udfordringer i bækken og underliv. 


Der vil være fokus på funktionalitet i kroppen. Så de bevægelser du alligevel gør i dagligdagen med børn, vejledes og styrkes du i.
Har du en svag bækkenbund eller delte mavemuskler (eller er i tvivl), så vil du få grundig information og vejledning i, hvordan du støtter dit bindevæv og mavemuskler i dagligdagen og under træning.Hvis det er lang tid siden du har født og ikke har en lille baby med, er du også velkommen, hvis dit behov er at få trænet din efterfødselskrop. Den er der jo stadig 2,3,4 eller flere år efter fødslen. Så skriv endelig hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal på :)YDERLIGERE INFORMATION


Det er vigtigt at tage hensyn til dine individuelle behov og derfor har du mulighed for at booke en individuel fysioterapeutisk vejledning hos mig inden holdet starter. Dette foregår i dit hjem. 


Det er ikke et krav og kan også bookes under forløbet.
For booking skriv til : Stormrodyoga@gmail.comET FÆLLESSKAB
Se dette hold som en udvidet aktiv & faglig mødregruppe, hvor der både er tid til effektiv træning, nærvær med baby, nødvendig og spændende teori om kvindekroppen efter fødsel.
Med respekt for den tid en mor har til rådighed i hverdagen, er der også tid til at slutte af med en kop te/kaffe, hvor i kan dele hinandens lifehacks.

Ring/skriv ved spørgsmål, jeg tager gerne en snak med dig.
DET PRAKTISKE

LOKATION

Vi mødes ved  ØRESTAD STREETHAL, Ørestads blvd. 53, 2300 kbh s.DATOER


Juleedition ved Streethallen


4/12 kl. 13-14

11/12 kl. 9-10

18/12 kl 14-15 


3 gange: 450 krJanuar/Februar  2024 


Mandage kl. 9.15 - 10.15 ved Ørestad Streethall. Som udgangspunkt udendørs træning, men er vejret ikke til dette, søger vi læ indenfor i Streethallen. Der er et opvarmet rum, hvor der er puslebord. 


Du køber de antal gange du kan på forhånd og der tilbydes forløb af 4 gange. 


Forløb 


8. Januar 

15. Januar

22. Januar 

29. Januar 


Forløb 


5. Februar

% 12. Februar (pga. ferie)

19. Februar

26. Februar

4. Marts 

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme hold får 10 % rabat.TILMELDING

Skriv til stormrodyoga@gmail.com.
Så sender jeg dig en faktura og når du har betalt denne, er du sikret en plads på holdet. 
Tilmelding er bindende, men din plads på holdet kan gives til en anden person, hvis du er forhindret.INFORMATION IN ENGLISH


HEALTHY & STRONG AFTER BIRTH

 

Postpartum training with physiotherapist Sabrina Haugaard. We train together for an hour, where we get through the whole body. An team with a positive spirit,  where we cheer each other on. Many mothers' groups choose my teams to do something social together and to retrain the female body after childbirth.

We train outside whenever possible, but if the weather is not on our side, we can easily train inside. There is plenty of space for prams. The lessons will also include exercises with your baby, so you don't get stuck if the little nugget wakes up.

Write to me if you have any questions and register 3 of you from the mothers' group and you will get a 10% discount.

I look forward to cheering you on and your baby. Your training after giving birth is important, so that you have a good starting point for a healthy and strong female body in the future.

I look forward to meeting you/you!


You can see dates and price in the upper section in danish.