Mediyoga Kidz - kursus i børneyoga

Mediyoga Kidz


Vejen til bedre trivsel i børn og unges liv


En kursusdag til dig, som brænder for at blive klogere på yoga for børn og unge. Du kan være lærer, pædagog eller en sød bedsteforælder, der synes det kunne være spændende. Der er plads til alle !

Efter bare 1 kurusdag med Meiyoga Kidz, har du en rygsæk fuld af øvelser, tips og teori om at lave yoga med børn og unge mellem 2-17 år. Du bliver uddannet til at bruge yoga som stressmestring i børnehave, folkeskole og videregående uddannelse. 

Vi mødes igen, når du har afprøvet de redskaber du har fået udleveret. Måske har du og dine kollegaer nogle opfølgende spørgsmål ? Så er der tid til det denne dag. Alle deltagere får et hæfte med teori og yogaøvelser - nemt at slå op i en til tider travl hverdag. 


Øvelserne, afspændingen og meditatioenerne bevæger sig i et sjovt, spændende og farverigt univers og selvfølgelig afprøver vi øvelserne og måske får du selv smag for yoga efter denne kursusdag ?


Jeg er uddannet fysioterapeut, yogaterapeut og mor til to drenge på 6 og 8 år. Samarbejder med portalerne skolen i virkeligheden, åben skole, åben dagtilbud og momunity. Jeg har arbejdet i vuggestue, børnehave og sfo. Som fysioterapeut har jeg bevæget mig vidt omkring med genoptræning,  aktivitetscenter og klinik med hovedsageligt idrætsskader. Hvorfor lave yoga med børn & unge? Her er et par grunde, blandt mange flere. 


Udvikler motorik og balance

Øger fysisk og mental styrke 

Giver mere oxygen til celler og hjerne - mere energi til krop og sind

Øger evnen til at koncentrere sig da hjernen vitaliseres

Formidler tålmodighed og insigt til sig selv og andre 

Løsner op for fysiske og mentale spændinger efter f.eks. stillesidning foran en skærm eller i skolen


Børn og unge der lærer yoga, har et selvhjælps redskab for livet. Det kan især hjælpe i de svære perioder af livet. Gennem yogapraksis får børn og unge bedre kropskontakt og kommer i dybere kontakt med deres følelser. Når man ved hvad der sker i ens krop, er det nemmere at række ud efter hjælp. Mediyoga Kidz uddannelse udbydes løbende i DK. Nye datoer lægges ud på mediyoga.dk.

Har du en gruppe på minimum 6 personer, kan det arrangeres at jeg kommer til jeres by. 


NÆSTE GANG ONLINE

23. Februar 2024 

KL. 9-16

PRIS: 1500 KR


Læs mere her:

https://dk.mediyoga.com/uddannelse/mediyoga-kidz/