Mediyoga for Mødregrupper

MEDIYOGA FOR MØDREGRUPPER


Hvem passer på dig ?


Dit liv er forandret, du er blevet mor. Tillykke - kæmpe varmt tillykke.

Nye krav, nye rutiner, op om natten, masser af kys, store følelser, være tilgængelig 24/7 og samtidig en af de største gaver her i livet. Det er hårdt, dejligt, skønt og vanvittigt på samme tid. Du passer på den lille. Men hvem passer på dig ?

Du tænker måske, at det har du ikke tid til? Jo, for her er en mulighed. Mediyoga for mødregrupper tager udgangspunkt i dit behov på dit barns præmisser. 

Mens de andre mødre i gruppen hygger med din baby, så taler vi to sammen. Vi bliver sikkert afbrudt og helt sikkert ikke færdige. Det gør ikke noget, for jeg kommer to gange i samme mødregruppe. Samtalen munder ud i et yogaprogram, som du kan lave derhjemme. Efter 4-6 uger laver vi en opfølgningsgang, hvor der er afsat individuel tid men også tid til fælles debat, hvis der er et emne i gerne vil have talt om. Jeg er både fysioterapeut og yogaterapeut, så jeg kan give jer min viden fra begge vinkler.  Der afsættes 45 min. til hver samtale (måske over flere gange) og selve gennemgang af yogaprogram ca. 30 min. 

En anden måde eller kombi med ovenstående er, at lave yoga sammen, hvor jeres babyer er med, hvis de er vågne. Her skal alle deltager være indstillet på, at der kan være babylyde under yoga og meditation. Priser pr. deltager: 

Individuel yogaterapi : 45 min samtale og 30 min. yogaprogram - 750 kr. 

Yoga på hold med babyer: 1 1/2 time : 200 kr.

Debat i fællesskab 1 time: - 150 kr. 


Yoga for mødregrupper afholdes hjemme hos en af jer i gruppen eller et lokale, som i stiller til rådighed. Er afstanden over 40 km fra Kessel alle 38, 2791 betales der kørselstillæg.


Du bestiller tid ved at skrive eller ringe til Yogaterapeut Sabrina Haugaard. Se under Kontakt os.


.

Ved afbud senere end 24 timer opkræves det fulde beløb.

  
Facebook  


Storm & Rod Medicinsk Yoga


Andre nyttige links


www.mediyoga.dk


Akvitetsspil for børn - tag et kig!

www. Stormrodaktivlaering.dkLækre delikate smykker 

www.bythiim.dk

https://bythiim.dk/

https://bythiim.dk/Sww

Storm & Rod Medicinsk Yoga

Nyheder


Nyt forårshold i Mediyoga for voksne i Dragør! 

Opstart 11. marts i Hollænderhallen. Samtidig kan du også tage et kig på det spændende aktivitetsspil for børn, som hedder ´Jagt juvelen´. Det spilles især i folkeskoler og sfo´er, men kan også bruges til teambuiding events. 


Mediyoga Kidz uddannelse afholdes fredag den 18. sep i hjertet af københavn. Lige om lidt bliver det slået op på www.mediyoga.dkYoga


 


Okt. 22, 2019

Kontakt os


Storm & Rod Yoga

v/ Sabrina Christine Haugaard

Kessel alle 38, 2791 Dragør

Email: Stormrodyoga@gmail.com

Tlf. : +4561306824

Copyright @ All Rights Reserved