Mediyoga Hold

Mediyoga Hold

på Amager 

MEDIYOGA AFTENHOLD PÅ AMAGER 

EFTERÅRSFORLØB MED RO & FORNYET ENERGITravle dage skaber uro i kroppen. Skab din egen balance med Mediyoga - få værktøjer til at komme fra hovedet ned i kroppen, så dine tanker ikke løber af med dig og gør dig presset i en travl hverdag.
Jeg lover dig, at mandag vil blive din yndlingsdag på ugen, hvor der er tid kun til dig.


Alle kan være med ! Både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt er der plads til alle.
Yogaen varer mellem 75 min og 90 min.
Hvis du har en egen måtte og tæppe, må du gerne medbringe den. Ellers er der yogamåtter til rådighed. Medbring drikkedunk.


Skriv til Stormrodyoga@gmail.com, hvis du ønsker at deltage. Betaling foregår til erhvervsmp. 687888. Du betaler forud for de antal gange du kan. 150 kr. pr gang. Prøvetime 75 kr. 


Jeg vil gerne opfordre til at deltage alle gange, så vil effekten være større. Er det ikke muligt, så er det helt okay du deltager de gange du kan.
Hvis du har lyst, så opretter jeg en facebook gruppe med de deltagere der er på holdet, og så kan man der se mantraer og enkelte øvelser. Så er der også mulighed for at lave dem hjemme.MEDIYOGA MANDAG AFTEN

19.30 - 21.00 på Fuglebækvej 4a, 2770 Kastrup


24/10, 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12, 12/12


Antal gange: 8

Pris: 1200
Pop Up Yoga ved Naturcenter Vestamager

Næste gang : 2. April 2022 kl.


Yoga i det fri ved traktørstedet vestamager. Yoga hvor alle kan være med. Vi nyder naturen mens vi arbejder kroppen igennem både fysisk og mentalt. 

Jeg starter med en god gammeldags ikke yoga agtig opvarmning for at varme kroppen op.  Når kroppen er varm, laver vi yogaprogrammet, kort afspænding og meditation. 

Kom med - du vil elske det !

Tilmelding ved at skrive til 61306824 eller stormrodyoga@gmail.com


Medbring tæppe. Evt. sovepose kan anbefales, da den også kan bruges som pude at sidde på. En yogamåtte og drikkedunk. Jeg medbringer varm te på kande.